Avoimia työpaikkoja Helsingin tapahtumasäätiöllä

12.3.2021

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa käynnistänyt säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia. 

 

MYYNTIKOORDINAATTORI

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen myyntikoordinaattoria huolehtimaan Juhlaviikkojen lippu- ja ryhmämyynnistä sekä säätiön markkinoiden tapahtumamyynnin tehtävistä. Sinulla on kokemusta b2b- ja b2c-myyntityöstä sekä PR- ja sidosryhmämarkkinoinnista. Hallitset projektityöskentelyn ja tehtävien koordinoinnin sekä raportoinnin ja tilastoinnin. Vastaat tapahtumien asiakaspalvelu- ja aulahenkilökunnan rekrytoinnista, koulutuksesta ja työvuorojen aikataulutuksesta.  

Arvostamme aiempaa Ticketmaster- ja Gruppo-käyttäjäkokemusta, soveltuvaa tutkintoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että olet osaava tiimipelaaja, työskentelet tavoitteellisesti ja arvostat monipuolisesti taide- ja kulttuurisisältöjä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa tapahtuma-alan ytimessä. 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 26.3. mennessä osoitteeseen petra.majander@eventshelsinki.fi. Tehtävä on 9 kuukauden määräaikainen työjakso ja se alkaa 12.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Petra Majander, puh. 050 528 9736 

 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Etsimme joukkoomme luovaa ja tarkkasilmäistä graafista suunnittelijaa. Osaat toteuttaa erilaisia markkinointitoimenpiteitä xs-xxxl-pensselillä niin perinteisiin kuin digitaalisiin kanaviin. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä eri alihankkijoiden ja luovien toimistojen kanssa. Käytät sujuvasti Adoben taitto-ohjelmia, tunnet WordPress-ympäristön sekä innostut sosiaalisen median muuttuvista mahdollisuuksista. Olet taitava mainonnantekijä ja omaat visiuaalisen kauneuden tajun. 

Tehtävä edellyttää onnistuneita näyttöjä visuaalisen markkinoinnin toteuttamisesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja työhön soveltuvaa tutkintoa.  Arvostamme aiempaa kokemusta tapahtumamarkkinoinnista ja suurkuvatuotannoista. Toivomme, että työskentelet tavoitteellisesti, olet kehityshakuinen, innostut uudesta ja arvostat monipuolisesti taide- ja kulttuurisisältöjä.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 26.3. mennessä osoitteeseen petra.majander@eventshelsinki.fi. Tehtävä on kuuden kuukauden sijaisuus ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa tapahtuma-alan ytimessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Petra Majander, puh. 050 528 9736.

 

KUMPPANUUSTUOTTAJA

Etsimme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen kumppanuustuottajaa vastaamaan Helsingin tapahtumasäätiön tuottamien tapahtumien kumppanuushankkeiden käytännön suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työskentelet yritysyhteistyökumppanuuksien sekä tapahtumamyynnin parissa yhdessä tuotanto- ja markkinointitiimin kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta tapahtumamarkkinoinnin ja -myynnin toteuttamisesta ja tuottamisesta, verkostoitumiskykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, soveltuvaa tutkintoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme aiempia onnistumisia tuottajan työssä, kokemusta asiakaspalvelusta sekä B2B-markkinoinnin tuntemusta. Toivomme, että työskentelet tavoitteellisesti, olet kehityshakuinen, innostut uudesta ja arvostat monipuolisesti taide- ja kulttuurisisältöjä.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 26.3. mennessä osoitteesseen riitta.aittokallio@eventshelsinki.fi . Tehtävä on 18 kuukauden määräaikainen työjakso ja se alkaa 12.4.2021  tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa tapahtuma-alan ytimessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Riitta Aittokallio, puh. 050 350 6722.

Kuva: Petri Anttila