Comrades Against Extinction -kulkue

Tule mukaan tekemään taidetta! Haemme kyltinkantajia Comrades Against Extinction -teoksen kulkueeseen Taiteiden yönä torstaina 18.8. ja harjoituksiin keskiviikkona 17.8. 

Yhteystiedot: Sani Gavalas, p. 044 05 04 064, sanjaana.gavalas@eventshelsinki.fi

Radha D’Souza & Jonas Staal: Comrades Against Extinction
18.–21.8.2022
Musiikkikulkue Taiteiden yönä 18.8.2022 klo 18–19 Kansalaistorilla 

Eduskuntataloa vastapäätä kohoaa 15-metrinen torni, joka koostuu sukupuuttoon kuolleiden eläinten kuvista. Radha D’Souzalle ja Jonas Staalille nämä eläimet ovat erilajisia tovereitamme, ilmastokatastrofin marttyyreita ja edeltäjiämme olemassaolon taistelussa.

Taiteiden yönä Comrades Against Extinction -muistomerkki muuttuu eläväksi muistojuhlaksi. Musiikkikulkuetta johtavat laulajat Ánnámáret, Anni Elif ja Ali Saad. Heitä säestää Philomela-kuoro. Jokainen voi liittyä mukaan muistamaan ja kunnioittamaan erilajisia edeltäjiämme ja julistamaan lajirajat ylittävää solidaarisuutta sukupuuttoa vastaan.

Tule mukaan kantamaan edesmenneen toverilajin kylttiä kulkueeseen! Haku on auki to 11.8. klo 21 asti ja mukaan mahtuu noin 60 täysi-ikäistä vapaaehtoista.

Etsimme yksittäisiä kyltinkantajia – jos haluat tulla ystäväsi tai perheenjäsenesi kanssa, pyydä häntäkin täyttämään oma hakulomake. Voit myös tulla kantamaan kylttiä yksin ja kutsua ystäväsi ja perheenjäsenesi seuraamaan tapahtumaa Kansalaistorille.

Osallistuminen vahvistetaan erikseen sähköpostitse. Osallistumisesta ei makseta palkkiota. Jokainen osallistuja saa halutessaan kantamansa kyltin huomaansa muistoksi osallistumisesta kulkueeseen. Kyltit jaetaan teoksen päätyttyä sunnuntaina 21.8.

Aikataulu:
Harjoitukset ke 17.8. klo 19–20

Saapuminen paikalle tapahtumaan to 18.8. klo 17, kulkueen muodostaminen klo 17.30–17.45, esiintyminen klo 17.45–19

Kylttien jako su 21.8. klo 18–19

Esteettömyystiedot: Kyltinkantajan on pystyttävä kantamaan noin 5 kg painoista kylttiä mukanaan noin 1 km matkan sekä harjoituksissa että esityksessä. Kylttiä voi viedä myös pyörätuolitse, jos mukana on oma saattaja.

Teosta on tukenut Mondriaan-säätiö

Yhteistyössä: