22-Pistepirkko Pambikallio

Tapahtuman esittely

22-Pistepirkon biisien kohdalla voi ruksia lukemattomia erilaisia bokseja. Autotallirock: Frankenstein. Mukana rallatettava pop: Birdy. Drum’n’bass: Let the Romeo Weep. Blues: (I Left My Baby). Unenomainen balladi: Sweet Rodeo Heart. Ja niin edelleen. Bändin tunnistaa kuitenkin aina 22-Pistepirkoksi, niin primitiivisen rumpukompin kuin kokeellisen elektropärinän takaa.

Skaala kasvaa entisestään, kun kokoonpano julkaisee Huvila-keikan alla ensimmäisen levynsä 11 vuoteen. Juhlan tuntua lisää, että tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun utajärveläistrio voitti Rockin SM-kisat, ja 60 vuotta siitä, kun bändin basisti-kosketinsoittaja Asko Keränen syntyi. Hän tiivisti omansa ja ehkä koko kokoonpanon filosofian Helsingin Sanomien syntymäpäivähaastattelussa: ”Mä uskon kivaan.”

Kivaa on jo ennen 22-Pistepirkkoja, kun lavalle nousee Pambikallio. Dreampopbändi julkaisi maaliskuun alussa odotetun esikoisalbuminsa. Odotus oli pitkä – ei tosin ihan 11 vuotta – mutta se kannatti.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Pambikallio: 19.00
22-Pistepirkko: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ti 16.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  37 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa