A I S T I T / coming to our senses: Weaving, yearning

Tapahtuman esittely

Weaving, yearning

Tällä iltakävelyllä moniääninen kaupunkitilaan sävelletty laulu johdattaa Taidehallilta Temppeliaukion kallioille. Kalle Nion ja Hans Rosenströmin teoksen sävellyksestä vastaa laulaja-säveltäjä Aino Venna, joka on myös yksi teoksen neljästä laulajasta. Teos on osa A I S T I T / coming to our senses -nykytaidekokonaisuutta.

Teos alkaa Taidehallin edustalta 20.8.–5.9. joka ilta klo 20.30, vapaa pääsy.

Lisätiedot

Teos alkaa Taidehallin edustalta ja johdattelee kuuntelijat Temppeliaukion kalliolle. Teosta seurataan reitin läpi äänen johdattamana kulkien. Esityskieli on englanti. Teos soveltuu kaiken ikäisille. Käveltävä reitti on n. 500 metrin pituinen.

Huom! Reitti päättyy Temppeliaukion kallion päälle, jossa maasto on epätasainen. Reitti ei ole kokonaisuudessaan esteetön. Teoksen voi kokea myös kallioaluetta reunustavilta jalkakäytäviltä, jolloin reitti on esteetön.

Tekijät ja esiintyjät

Taiteilijat, suunnittelu, käsikirjoitus: Kalle Nio ja Hans Rosenström
Säveltäjä: Aino Venna
Laulajat: Laura Salovaara – sopraano, David Hackston – kontratenori, Aino Venna – kontra-altto ja Valter Maasalo – baritoni, basso
Ääniteknikko: Jussi Liukkonen, Artlab.

Kategoriat

Toteutuva ohjelma, Kaupungilla, A I S T I T

Kartta

Esteettömyys

Reitti ei ole kokonaisuudessaan esteetön. Teoksen voi kokea myös kallioaluetta reunustavilta jalkakäytäviltä, jolloin reitti on esteetön.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 19.8.–5.9.2021

 • Osoite:

  Helsingin Taidehalli
  Nervanderinkatu 3
  00100 Helsinki

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

Sinua saattaa kiinnostaa