Agnes Obel Elifantree

Tapahtuman esittely

Tanskalainen Agnes Obel rakentaa Huvilan tilaan dramaattisen musiikillisen maiseman. Siellä kulkiessa saattaa kohdata niin aavemaista kamaripoppia kuin pehmeää ambientia, niin kauniin unen kuin Twin Peaksin metsistä muistuttavan uhan. Joku saattaa nähdä häivähdyksen Kate Bushin varjosta tai Scott Walkerin haamusta.

Levytuotantoa opiskellut laulaja-lauluntekijä tunnetaan rakkaudellisesta paneutumisestaan musiikkiin. Obel levyttää Berliinissä kotistudiossaan, jossa hän sulauttaa klassisen pianon monikerroksiseen lauluun ja jouset efekteihin. Lavalla originelli artisti ottaa ohjat yhtä luontevasti. Hän toimii dramaattisen maiseman matkaoppaana.

Ensimmäisenä illassa kuullaan kotimaista Elifantreeta. Kehuttu kokoonpano julkaisi viime vuonna albumin, jonka kohdalla suuruudenhulluutta voi käyttää kehuna. Ennakkoluuloton kokoonpano kuljettaa ambientjazzista taidepoppiin ja huuruiseen instrumentaalihuminaan.

Huom! Konserttiin on tullut aikataulumuutoksia. Konsertti alkaa tuntia ilmoitettua aikaisemmin. Katso uusi esiintymisaikataulu alta. Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta vaivaa!

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Elifantree: 18.00
Agnes Obel: 19.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ke 31.8.2022 18:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  47 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa