Arooj Aftab, Lucas Santtana

Tapahtuman esittely

Pakistanilais-yhdysvaltalaisen Arooj Aftabin käsissä musiikki on aikakone ja teleportti. Se on piste, jossa 1200-luvulla eläneen mystikkorunoilija Rumin tekstit kohtaavat reggaebiitin ja jossa urdunkieliset gaseelirunot osuvat bluesperinteeseen. Hänen viime vuonna julkaistu albuminsa, sydäntäsärkevä Vulture Prince on Helsingin Sanomien kehujen mukaan “kokonaan irti lännen ja idän sekä popin, klassisen ja jazzin vastakkainasetteluista”.

Myös ero vakavan ja hauskan välillä muuttuu tarpeettomaksi hänen keikoillaan. Brooklyniin asettunut Aftabi saattaa ensin heittää sarkastisia vitsejä punaviinilasi kädessään, sitten ohjata kuulijansa harpun säestämänä intiimille käyskentelylle murheen laaksoon. 

Ennen Aftabia esiintyvä Lucas Santtana edustaa brasilialaisen populaarimusiikin, música popular brasileiran, modernia laitaa. Hän suhtautuu tekemiseen yhtä ennakkoluulottomasti kuin Aftab: Santtanan musiikissa kuulee rinnakkain klassista kitaraperinnettä, dubia ja sambaa.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Lucas Santtana: 19.00
Arooj Aftab: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ma 15.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  37 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa