Arppa, Sepikka

Tapahtuman esittely

Arppa sai viime kesänä Vestan Huvila-konsertin avaajana täpötäyden teltan hurmokseen ja on ollut siitä lähtien kesän 2023 toivotuin kotimainen artisti Huvilaan. Linnan juhlien etkoiltakin tuttu karismaattinen ja lämpimän hurmaava Arppa on kovassa nousukiidossa indie-lemmikistä koko kansan uudeksi lempiartistiksi.

Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa – oivaltavat, vilpittömät ja tarkkanäköisesti kuvatut tunnelmat liikkuvat Kokkolan Ykspihlajasta aina öisen Helsingin kautta Laila Kinnusen kanssa salakapakkaan heinäkuuhun 1958.

Maineikkaalle Johanna Kustannukselle levyttävän Arpan suosio perustuu myös ahkeraan keikkailuun. Arpan yhtyeen luontevan vaivaton olemus ja yhtyeen esiintymisistä huokuva vilpitön riemu ei voi olla tempaamatta läsnäolijoita mukaansa. Yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Eero Seppä ja Okko Saastamoinen.

Illan avaa kehuttu Sepikka, laulaja-lauluntekijä Joni Seppäsen inspiroiva alias ja yhtye. Sepikan soundi on suuri mutta herkkä, sen musiikissa ajaton suomalainen lauluntekijäperinne maustuu indiepop-estetiikalla leijuen läpi sumuisten peltojen kohti urbaaneita puistoja. Sepikan debyyttialbumi En kestä kylmää lailla ahvenen (2021) palkittiin Indie Awardseissa vuoden albumina, samana vuonna Soundi-lehti valitsi artistin vuoden tulokkaaksi ja Emma-gaalastakin irtosi kaksi ehdokkuutta. Albumi oli lisäksi ehdolla arvostetun pohjoismaisen Nordic Music Prizen saajaksi.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Sepikka: 19.00
Arppa: 20.30

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 1.9.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  42 € (Lippu.fi)

  Loppuunmyyty

Sinua saattaa kiinnostaa