Art and Artificial Intelligences Keskustelutilaisuus Holly Herndonin ja Sougwen Chungin kanssa

Tapahtuman esittely

Keskustelutilaisuus on osa Helsingin juhlaviikkojen, EMMA – Espoon modernin taiteen museon ja Espoon kaupunginteatterin yhteistä teossarjaa, jossa tutkitaan taiteen ja keinoälyn yhteyksiä.

Helsingin juhlaviikot ja EMMA – Espoon modernin taiteen museo järjestävät keskustelutilaisuuden Holly Herndonin ja Sougwen Chungin kanssa lauantaina 27.8. klo 13 EMMAssa. Keskustelun aiheina ovat Herndonin ja Chungin taiteellinen työ sekä taiteen tekeminen ja kokeminen uusien keinoälyä hyödyntävien teknologioiden valossa. Keskustelua vetää Juhlaviikkojen taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari.

Holly Herndonin esitys IP Holly+:n ja Philomela-kuoron kanssa nähdään Helsingin juhlaviikoilla Tanssin talon Pannuhallissa 26.8. ja 28.8

Sougwen Chung suunnittelee EMMAn Nykyaikaa etsimässä –näyttelyyn kineettisen maalausinstallaation, jonka hän toteuttaa yhteistyössä Drawing Operations UnitGeneration 5 (D.O.U.G 5) -robottien kanssa. Taiteen, teknologian ja luonnon välistä monisyistä vuorovaikutusta tutkiva Nykyaikaa etsimässä -näyttely on avoinna 27.8.2022–15.1.2023.

Keskustelutilaisuus on osa Helsingin juhlaviikkojen, EMMAn ja Espoon kaupunginteatterin yhteistä teossarjaa, jossa tutkitaan taiteen ja keinoälyn yhteyksiä.

EMMAan on ilmainen sisäänpääsy Espoo-päivänä la 27.8.22.

Kategoriat

More Than Human

Kartta

Esteettömyys

Lisätietoa saavutettavuudesta »

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 27.8.2022 13:00

  • Kesto: 60 min

 • Osoite:

  EMMA – Espoon modernin taiteen museo
  Ahertajantie 5
  02070 Espoo

 • Liput:

  Tapahtuma on maksuton

Sinua saattaa kiinnostaa