Beth Orton Elia Lombardini

Tapahtuman esittely

Brit Awards -palkittu englantilainen laulaja-lauluntekijä Beth Orton saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja Huvilaan. 1990-luvun alussa uransa aloittanut Orton nousi tunnetuksi folkia ja elektronista musiikkia yhdistelevän folktronica-soundin pioneerina sekä yhteistyöstään muun muassa The Chemical Brothersin, William Orbitin ja Andrew Weatherallin kaltaisten elektronisen musiikin huippujen kanssa.

Viime vuonna julkaistulla kahdeksannella albumillaan Weather Alive Orton palasi parrasvaloihin ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen. Pysäyttävän henkilökohtainen ja riisuttu albumi oli yksi viime vuoden ylistetyimpiä albumeita, muun muassa arvostettu musiikkilehti Pitchfork kirjoitti sen olevan artistin pitkän uran merkkipaalu.

Illan ensimmäisenä artistina esiintyy kovassa nosteessa olevaa suomalais-italialainen säveltäjä, tuottaja ja viulisti Elia Lombardini. Lombardini on tuttu yhteistyöstään monien kotimaisten kärkiartistien, kuten Ruusut, Vesta, The Holy ja Karina kanssa. Säveltäjänä ja sooloartistina Lombardini asettuu suomalaisten säveltäjien jatkumoon ottaen musiikkiinsa vaikutteita myös Max Richterin ja Ryuichi Sakamoton kaltaisista post-klassisen musiikin artisteista. Lombardinin esikoislevy In Death and the Hunger for a Thousand Lives julkaistiin toukokuussa.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Elia Lombardini: 19.00
Beth Orton: 20.30

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ti 22.8.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  52 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa