Deerhoof, Circuit des Yeux

Tapahtuman esittely

Jos kasa avantgarde-taiteilijoita sulkeutuisi punkbändin treenikämpälle miettimään maailmaa uusiksi, ulos saattaisi tulla Deerhoof – ja kaoottinen mutta kaunis maailma. Kokeellisen rockin kokoonpano teki viime vuonna ilmestyneellä levyllään oikeastaan juuri näin. Vuodesta 1994 toiminut yhdysvaltalaisbändi asettui studioon kahden kitaran, basson ja rumpujen kanssa, ja lopputuloksena on levotonta punkfunkia yhdistettynä leikkisään lauluun ja yhteiskuntakritiikkiä käärittynä pistämättömiin popmelodioihin.

Arvostettu musiikkimedia Pitchfork on kutsunut Deerhoofia “maailman parhaaksi bändiksi”. Huvilassa kuitenkin näkee bändin, joka myös luo joka keikalla parhaan mahdollisen maailman omine sääntöineen.

Maailmojen purkamisen ja uudelleenrakentamisen taitaa myös ensimmäisenä esiintyvä Circuit des Yeux. Nimen takana on chicagolainen folk-kokeilija Haley Fohr, hänen vaikuttava baritoniäänensä sekä tällä kertaa myös viisihenkinen keikkakokoonpano. 

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Circuit des Yeux: 19.00
Deerhof: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ke 24.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  32 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa