Goat Pekko Käppi K:H:H:L

Tapahtuman esittely

On mahdollista, että Goat on lahko, joka musiikillisilla rituaaleillaan kutsuu pahaa-aavistamattomia kuulijoita piiriinsä. Bändi on itsekin haastatteluissa puhunut keikoista “sielujen keräämisinä”. Jotkut lähteet kuitenkin kertovat, että nimen takana on pohjoisruotsalaisessa Korbilombolon kylässä muodostunut kollektiivi, jonka soittajat ovat vuosien saatossa vaihtuneet. Ei ole oikeastaan väliä, keitä huppujen alla esiintyvät artistit ovat, sillä homma toimii joka tapauksessa.

Jotain mystistä kokoonpanossa kuitenkin on, niin vaivattomasti se kanavoi hajanaisia vaikutteita linjakkaaksi kokonaisuudeksi. Goatin musiikissa kuuluu kaikuja yhtä lailla afrobeatista, taiderockista, heavy metalista kuin folkista. Toisinaan hypnoottisen musiikin yllä kuuluu naisoletettu ääni. Toisinaan melodia katoaa sähkökitarapörinään. Siinä kohtaa voi varmuuden vuoksi pitää kiinni sielustaan.

Mytologia ei ole vieras elementti myöskään alkuillan artistille Pekko Käppi & K:H:H:L. Jouhikkotaiteilija ja bändi rouhii folkrockiinsa elementtejä myyttisestä menneisyydestä, yhtä lailla voodoobluesista, kansanlauluista kuin populaarimusiikin poimuista.

Lisätiedot:

Ovet: 18.30
Pekko Käppi & K:H:H:L: 20.00
Goat: 21.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 26.8.2022 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  37 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa