Heroes Symphony Helsingin kaupunginorkesteri, André de Ridder

Tapahtuman esittely

Musiikillisia säätiloja

Juhlaviikot avaa konsertti, joka varmasti pääsee monille ”Vuoden 2021 huippukulttuurielämykset” -listoille. André de Ridderin johtama Helsingin kaupunginorkesteri esittää säveltäjälegenda Philip Glassin Heroes Symphonyn, joka perustuu toisen legendan, rockmuusikko David Bowien Heroes-albumiin – jota myös Juhlaviikkojen teemataiteilija Brian Eno on ollut tekemässä. Glassia pidetään yhtenä vaikutusvaltaisimmista elossa olevista säveltäjistä, ja hän liikkuu sulavasti genrestä ja taiteenmuodosta toiseen. Glass on itse kuvaillut sävellystöitään äänellisiksi säätiloiksi, joissa eri elementit vääntyvät, kääntyvät, ympäröivät, toistuvat ja varioituvat. Luvassa sateen ja helteen kaltainen kokovartaloelämys!

Ohjelma

Philip Glass: Heroes Symphony

Esiintyjät

Helsingin kaupunginorkesteri
André de Ridder, kapellimestari

Käsiohjelma

Lue tästä konsertin käsiohjelma »

Lisätiedot

HUOM: Tapahtuma- ja kulttuurialaa koskevista rajoituksista johtuen lippuja on myynnissä rajattu määrä. Rajoitusten salliessa vapautamme lisää lippuja myyntiin myöhemmin kesällä. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon uusista lipuista ensimmäisenä!

Turvavälien vuoksi tapahtumaan myydään kaksi vierekkäistä istumapaikkaa kerrallaan ja istuinten väliin jätetään tyhjiä paikkoja, jotka eivät ole myynnissä. Yksittäisiä paikkoja on myynnissä rajallinen määrä.

Stream

Konsertti lähetetään suorana stream-lähetyksenä yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa. Lähetys on Helsingin Sanomien tilaajien katsottavissa osoitteessa hs.fi/live. Tallenne konsertista on katsottavana kaksi viikkoa.

Kategoriat

Toteutuva ohjelma, Musiikki, Brian Eno

Kartta

Esteettömyys

Musiikkitalon saavutettavuus ja esteettömyystiedot löytyvät täältä»

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • to 19.8.2021 18:30

 • Osoite:

  Musiikkitalo, Konserttisali
  Mannerheimintie 13 A
  00100 Helsinki

 • Liput:

  Alkaen 11–33 € (Ticketmaster)

  Loppuunmyyty

Sinua saattaa kiinnostaa