Huvilanrannan avajaiset: Trash Drumming & DJ feeelings

Tapahtuman esittely

Trash Drumming
Trash Drumming on vuonna 2019 alkunsa saanut neljän rumpalin bändi (Aleksi Kinnunen, Ilkka Tolonen, Niklas Ahlsved ja Erik Fräki), jossa instrumentaatio muodostuu ”roskista”, kuten romuraudasta ja kierrätysmateriaalista. Roskasoittimien avulla luodaan hypnoottinen musiikillinen kokonaisuus, joka muuttaa muotoaan aina käytössä olevien soittimien, miljöön sekä vierailevien taiteilijoiden vuorovaikutuksen mukaan.

Keskiössä on improvisaatio ja spontaanius, minkä ansiosta konsepti on ollut erityisen suotuisa alusta erilaisille kollaboraatioille. Trash Drumming on tehnyt aiemmin yhteistyötä tanssijoiden kanssa flamenco-tanssista breakdancen kautta nykytanssiin. Syksyllä 2022 Trash Drumming esitti Malmitalolla tunnin mittaisen näyttämöteoksen, jossa lavalla oli neljän rumpalin lisäksi myös neljä tanssijaa. Trash Drumming on vieraillut useasti myös maineikkaan Ursus Factory -rockduon keikoilla, joista mainittakoon loppuunmyydyt Tavastia-keikat maaliskuussa 2023.

DJ feeelings
Felix Lybeck eli DJ feeelings on soittanut ja keräillyt levyjä yli kymmenen vuotta. Levyhyllyyn on kertynyt laaja skaala musiikkia eri vuosikymmeniltä ja kaikilta mantereilta. Vahva usko siihen että musiikkilajeja on vain kaksi; hyvä ja ei niin hyvä on johtanut siihen, että Felixin DJ-keikoilla kuullaan hyvin kiinnostava selektio, jossa matkustetaan sulavasti yli genrerajojen. Felix tunnetaan mm. Bad Sauna ja Kuuhullu -yhtyeistä sekä myös Feeliksissä- ja Cool Bus -radio-ohjelmista Radio Helsingissä. Felix on myös järjestänyt klubeja ympäri Helsinkiä ja toimii tuottajana mm. Porvoon Kulttuurilaiva -projektissa.

Kategoriat

Huvilanranta

Kartta

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 28.7.2023 18:00–22:00

 • Osoite:

  Huvilanranta
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  Tapahtuma on maksuton

Sinua saattaa kiinnostaa