Ilta Katri Helenan kanssa

Kuva: Lauri Laukkanen / Johnny Kniga

Tapahtuman esittely

Levytyksiä seitsemällä vuosikymmenellä, lähes kaksi miljoonaa myytyä levyä ja miltei loputtomasti tunnettuja kappaleita, joiden kautta suomalaiset ovat käsitelleet ilojaan ja surujaan. Katri Helena Kalaojan (s. 1945) matka itärajan pikkukylästä tanssilavoille, konserttisaleihin ja suomalaisten sydämiin on ollut poikkeuksellinen. Kuudenkymmenen musiikkibisneksessä ja julkisuudessa vietetyn vuoden myötä jokaisella suomalaisella on mielikuva Katri Helenasta.

Ilta Katri Helenan kanssa tarjoilee intiimin hetken 60-vuotistaiteilijajuhliaan viettävän artistin kanssa. Ennen ikivihreää loistoa täynnä olevaa konserttia Katri Helena nousee Huvilan lavalle yhdessä tuoreen elämäkerran kirjoittaneen kirjailija Elina Hirvosen kanssa. Uudessa elämäkerrassaan Katri Helena kertoo tarinansa omasta näkökulmastaan ja omalla äänellään kuvia kumartamatta ja vaiettuja asioita kaihtamatta. Mitä laulaja on ajatellut silloin, kun omia ajatuksia ei ole voinut sanoa ääneen? Mikä on ollut elämässä tärkeää, ja kuka on Katri Helena?

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Katri Helenan haastattelu: 19.00
Katri Helena: 20.30

Istuva katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • to 24.8.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  57 € (Lippu.fi)

  Loppuunmyyty

Sinua saattaa kiinnostaa