J. Karjalainen

Kuva: Tero Ahonen

Tapahtuman esittely

Nimi J. Karjalainen edustaa eri ihmisille eri asioita. Yksille hän on bluegrass-artisti, toisille valtakunnan kiitetyimpiä sanoittajia ja kolmansille rockmuusikko, jonka biisejä voi huutolaulaa mukana. 

Ennen kaikkea J. Karjalainen on kuitenkin musiikillinen tarinankertoja. Hän on esitellyt suomalaisten kollektiiviseen tajuntaan liudan eläväisiä hahmoja Doriksesta Maailman Mattiin ja Sirkka Lautamiehestä Mennyt mies -biisin Markkuun. Hän on saanut Oulun kuulostamaan Pohjois-Amerikan Keskilänneltä ja ikävän näyttämään auringon täplittämältä tunteelta. 

Keväällä artisti julkaisee uuden levyn. Huvila-keikka tulee siis olemaan sekoitus jotain vanhaa ja jotain uutta – eikä tämä koske vain kappalemateriaalia. Ihmiset ovat kautta aikain vaeltaneet kuulemaan tarinankertojia, mutta tulevan levyn Huvila-keikalle pääsee vain tänä kesänä.

Lisätiedot:

Ovet: 13.00
J.Karjalainen: 14.00

Ovet: 17.30
J. Karjalainen: 19.00

Konserteissa on väliaika

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • su 28.8.2022 14:00

  • su 28.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  57 € (Lippu.fi)

  Loppuunmyyty

Sinua saattaa kiinnostaa