Johnny Marr Sam Shingler

Tapahtuman esittely

Johnny Marr aloitti uransa The Smiths -yhtyeessä vuonna 1982, jossa hän kertaheitolla nousi yhdeksi brittiläisen indiemusiikin vaikutusvaltaisimmista lauluntekijöistä ja kitaristeista. Vuosina 1982–1987 vaikuttaneen yhtyeen ytimessä olivat Marrin ja vokalisti Morrisseyn lauluntekijäkumppanuuden lisäksi Morrisseyn valloittava persoona sekä Marrin janglepop-tyylinen kitarointi.

The Smithsin hajoamisesta lähtien Marr on ollut muun muassa The Pretenders-, The The-, Electronic-, Modest Mouse- ja The Cribs -yhtyeiden jäsen ja soittanut sessiomuusikkona esimerkiksi Pet Shop Boysin, Talking Headsin, Oasiksen, Bryan Ferryn ja The Avalanchesin levyillä. Lisäksi Marr on yhdessä säveltäjä Hans Zimmerin kanssa tehnyt musiikin James Bond -elokuvaan No Time To Die, mukaan lukien Billie Eilishin esittämään elokuvan tunnuskappaleeseen.

Soolouralle Marr ampaisi vasta vuonna 2003, jolloin hän julkaisi varta vasten levylle kasatun Johnny Marr & The Healers -yhtyeensä kanssa levyn Boomslang. Varsinaisen ensimmäisen sooloalbuminsa The Messenger Marr julkaisi helmikuussa 2013. Jokainen Marrin neljästä soololevystä on noussut Brittien albumilistan top 10:een, viimeisimpänä neljänneksi noussut Fever Dreams Pts. 1-4 vuonna 2022.

Illan avaa Sam Shingler – kotimaisen indien ja brittipopin veteraani, joka tekee komeaa soolouraa. Shingler muistetaan muun muassa yhtyeistä The Pansies, Montevideo, Husky Rescue, Shadowplay ja Treemer.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Sam Shingler: 19.00
Johnny Marr: 20.30

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ke 23.8.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  77 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa