Jonna Tervomaan Suljettu Sydän STINAKO

Tapahtuman esittely

Suomalaisten kansallisessa alitajunnassa vuodesta 1983 musisoineen Jonna Tervomaan suuri juhlavuosi saa huipennuksen Helsingin juhlaviikoilla, kun rakastettu artisti palaa Huvilan lavalle ja nostaa konserttinsa keskiöön suurimmat klassikkonsa. Tammikuussa 50 vuotta täyttänyt artisti juhlistaa tänä vuonna myös laulunkirjoittajan uraansa ja aikuisiän debyyttialbumin (Jonna Tervomaa, 1998) 25-vuotisjuhlia sekä Syksyn sävelestä 1983 alkanutta 40-vuotista julkista laulajan uraansa.

Tervomaa oli bändeineen luomassa 2000-luvun taitteessa uudenlaista suomirock-soundia ja nyt on sen arvonpalautuksen aika. Pitkästä aikaa yleisön eteen kitaravetoisen yhtyeensä kanssa palanneen Tervomaan Suljettu Sydän -yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut ja perkussiot).

Illan ensimmäinen esiintyjä STINAKO, eli Teosto-palkittu laulaja-lauluntekijä Stina Koistinen, tekee pysähdyttävän kaunista musiikkia. Hänen debyyttialbuminsa Ikuisuus oli ehdolla arvostetun pohjoismaisen Nordic Music Prize -palkinnon saajaksi. Loppuvuodesta julkaistulla kakkosalbumillaan Ghostina STINAKO esitteli muistojensa raunioissa asuvan Ghostina-haamun. Helsingin Sanomien kriitikko Mari Koppisen vuoden parhaaksi valitsema albumi on kaunis kokoelma noista raunioista kasvaneita lauluja.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän:
Jonna Tervomaa, laulu
Riku Karvonen, kitara
Juha Kuoppala, kosketinsoittimet
Jape Karjalainen, basso
Eeti Nieminen, rummut

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
STINAKO: 19.00
Jonna Tervomaan Suljettu Sydän: 20.30

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Konsertti kuullaan myös suorana lähetyksenä kolmessa helsinkiläisessä puistossa osana Puistot soimaan -tapahtumaa.

 

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 19.8.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  42 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa