Kanssasi keskipenkillä – Pave Maijasen soittokirja

Kuva: Olavi Kaskisuo Collection / Lehtikuva

Tapahtuman esittely

Viimeistään hyvästelijöistä tietää, että keskuudestamme on poistunut vaikutusvaltainen hahmo. Viime vuonna menehtyneen Pave Maijasen kunniaksi järjestetyssä konsertissa hänen kappaleitaan tulkitsevat muun muassa Anssi Kela, Yona, Kadi Vija, Paleface ja Tokela. Maijasen musiikista vaikuttuneiden artistien kirjo on laaja.

Rakkaus ainutlaatuisen artistin musiikkiin huokuu myös illan muusta kokoonpanosta. Konsertin taiteellisina johtajina toimivat kitaristi Varre Vartiainen ja vibrafonisti Arttu Takalo, jotka sovittavat Maijasen kappaleet uudelleen solistien näköisiksi. Illan orkesterin täydentävät jazzin moniosaajat – muun muassa Timo Lassy ja Jukka Eskola – jotka taitavat sekä iskelmällisen pehmeyden että tarvittaessa rockilmaisun terävyyden. Viimeistään jousikvartetti nostaa tunnetilat tappiin.

Väliajallisen konsertin keskiössä on kuitenkin hän, joka on poissa. Pave Maijasen uraa on syytä juhlia, mutta jos mieleen nousevat toivotukset “Pidä huolta” tai “Ikävä”, nekin saavat vastakaikua.

Lisätiedot:

Ovet: 18.30
Konsertti alkaa: 20.00
Konsertissa on väliaika

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Konsertin alkuperäisidea ja toteutus: Humbooking Oy Ltd

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Invalidipysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä).
-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 3.9.2022 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  47 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa