Kurt Vile & The Violators

Kuva: Adam Wallacavage

Tapahtuman esittely

Kurt Vile on nykysukupolvelle kulttuuriselta merkitykseltään yhtä iso kuin Bruce Springsteen ja Neil Young aiemmin tulleille. Hänen musiikissaan yhdistyvät helposti lähestyttävät melodiat, vakavasti otettavasta artistista kielivät sanoitukset sekä juureva huolettomuus.

Pingottamisen puutteen aistii jo Vilen flanellipaitaisesta pitkätukkaolemuksesta. Parhaiten se välittyy kuitenkin hänen rockistaan, johon sekoittuu psykedeelistä poppia ja countrysävyjä. Kun laulaja-lauluntekijä ei purista kitaraansa otsa hiessä, ei kuulijankaan tarvitse pinnistellä. Kurt Vile ja multi-instrumentalistien muodostama taustabändi The Violators tuottavat musiikillista mielialalääkettä.

On harvinaista herkkua nähdä Kurt Vile niin intiimissä keikkapaikassa kuin Huvila. Etenkin nyt, kun Vile julkaisee huhtikuussa uuden albumin neljän vuoden odottelun jälkeen. Sillä kuullaan muuten myös yksi Springsteen-cover.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Kurt Vile & The Violators: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Invalidipysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä).
-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ti 23.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  47 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa