Linda Fredriksson Juniper Mikko Joensuu

Tapahtuman esittely

Linda Fredriksson Juniper esiintyy Huvilassa ma 22.8.2022.

Saksofonisti Linda Fredriksson on noussut viime vuosina yhdeksi Suomen valovoimaisimmista saksofonisteista ja jazzmuusikoista. Hän on tullut tunnetuksi useiden eturivin yhtyeiden kuten Mopo, Ricky-Tick Big Band ja Superposition rämäpäisenä improvisoijana ja muuntautumiskykyisenä muusikkona, ja hänen rikas ja omalaatuinen lähestymisensä musiikkiin on tehnyt hänestä myös kansainvälisesti tunnustetun suomalaisen jazzin kärkinimen.

Nyt hän astuu esiin säveltäjänä ja yhtyejohtajana sooloprojektissaan Juniperissa, jossa hän tuo kuultavaksemme “hiljaisen ja ujon puolensa” säveltämää musiikkia: rehellistä, yksityistä ja sielultaan singer-songwriter-musiikkia jazz-yhtyeen soittamana.

Kappaleet ovat kypsyneet hitaasti ja viipyillen kitaran ja pianon kanssa laulaen omassa tilassa. “Se on oma maisemani ja rauhan paikkani kaiken kaaoksen keskellä. Kupla, jonka sisällä on ollut hyvä olla ”, Fredriksson kuvailee. Musiikillisiksi vaikutteikseen hän listaa artisteja kuten Sufjan Stevens, Alice Coltrane, Feist, Eric Dolphy, Neil Young, Iro Haarla ja Billie Eilish. 

Viipyillen valoon johdattaa myös illan ensimmäinen esiintyjä Mikko Joensuu. Soolona esiintyvän artistin albumitrilogian (Amen 1, 2 ja 3) musiikki käy kyllä pimeälläkin puolella, mutta country- ja folkvaikutteinen pop jättää olon keventyneeksi.

Linda Fredriksson Juniper
Linda Fredriksson, saksofonit
Tuomo Prättälä, koskettimet
Mikael Saastamoinen, basso
Olavi Louhivuori, rummut 

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Mikko Joensuu: 19.00
Linda Fredriksson Juniper: 20.30

Lown konsertti Huvilassa ma 22.8.2022 on peruuntunut artistin henkilökohtaisten syiden vuoksi. Ostettu lippu käy sellaisenaan Linda Frediksson Juniperin konserttiin.

Voit myös palauttaa ostetun lipun Lippu.fi:n myyntiehtojen mukaisesti. Täytä palautuslomake osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Palautuspyyntö tulee tehdä 15.9.2022 mennessä.

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ma 22.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  42 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa