Low Mikko Joensuu

Tapahtuman esittely

Melkein kolme vuosikymmentä vaikuttanut yhdysvaltalaisduo Low voisi elää kunniakkaan menneisyytensä varassa, mutta arvostetussa bändissä ei ole tippaakaan pöhöttyneen indieklassikon ennalta-arvattavuutta. Se on etsinyt omaperäisiä suuntia albumi albumilta. 

Ja bändin suuntavaisto on mainio. Sen todistaa jo viime vuonna julkaistu levy Hey What, joka nousi vuoden parhaiden albumien top-vitoseen Pitchforkin, The Wiren ja Mojon kaltaisten arvostettujen musiikkimedioiden listauksissa. Levyn musiikki on kuin peilipallo, joka heijastaa yhtä aikaa hypnoottista minimalismia, upottavia äänivyöryjä, kauniita lauluharmonioita ja elektronisia häiriöitä kuulijansa mielenmaisemaan. Sen pirstaloituva valo näyttää uusia teitä.

Valoon johdattaa myös illan ensimmäinen esiintyjä Mikko Joensuu. Soolona esiintyvän artistin albumitrilogian (Amen 1, 2 ja 3) musiikki käy kyllä pimeälläkin puolella, mutta country- ja folkvaikutteinen pop jättää olon keventyneeksi.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Mikko Joensuu: 19.00
Low: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Invalidipysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä).
-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ma 22.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  42 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa