Lucy Dacus, Lyyti

Tapahtuman esittely

Lucy Dacuksen biisit tuntuvat taitavan kitaran- ja kynänkäyttäjän päiväkirjoilta: intiimeiltä, nokkelilta ja yllättäviltä. Vähäeleinen urkuhumina säestää säkeitä, joissa Dacus laulaa tarvittaessa tappavansa ystävänsä pelottavan isän, ja pehmeä kitara kuuluu taustalla, kun sanoitukset kertovat nuoruuden kesästä Raamattu-leirillä.

Virginialaisen Dacuksen viime vuonna ilmestyneellä, ihastuneen vastaanoton saaneella poplevyllä nuoruuden hengelliset kamppailut saavat seurakseen seksuaalisen heräämisen teemoja: ihastus tekeytyy Marlon Brandoksi, ja leirikaveri kirjoittaa huonoa runoutta. Laulaja-lauluntekijän tuotannosta erottaa indieperinteen, mutta musiikki keskustelee sujuvasti myös nykyajan kanssa – menneisyys ja nykyisyys kohtaavat aivan kuten päiväkirjassa.

Vuoden artistina Indie Awardseissa palkittu Lyyti lukeutuu maamme tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin. Lyytin musiikki on omaleimasta runoelmapoppia, jossa toivoa louhitaan maan uumenista ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä.

Huom: aiemmista tiedoista poiketen Natalie Bergman ei esiinny konsertissa.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Lyyti: 19.00
Lucy Dacus: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Invalidipysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä).
-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ma 29.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  32 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa