Maustetytöt x Agents M

Tapahtuman esittely

Melankolisen sydämen ja oluttuopin kanssa toimivat parhaiten klassikot, niin reaali-iskelmän pioneeri Agents kuin viime vuosien kansansuosikki Maustetytöt. Kokoonpanojen musiikki toimii hienosti yhteen myös riehakkaan illan ja ystäväpiirin kanssa. Ja se sopii pimeisiin öihin ja kesän hyvästeihin. Erityisen hyvin se istuu Huvilaan, jossa kaikki edellä mainitut tilat voivat yhdistyä.

Agentsin ja Maustetyttöjen maailmat sulautuvat mainiosti yhteen. Kokoonpanojen yhteisessä universumissa juodaan Pirkka-olutta, soitetaan surujen kitaraa, lototaan ja tunnustetaan rakkautta. Heidän yhteiskonsertissaan kuullaan Agentsin tuotantoa Maustetyttöjen tulkitsemana ja Maustetyttöjen biisejä Agentsille sovitettuna.

Klassikoiden illan täydentää illan aloittava Minja Koski eli artisti nimeltä M. Hänen maaliskuun lopussa julkaistava neljäs albuminsa koostuu suomalaisista 1960-luvun iskelmäklassikoista, muun muassa Laila Kinnusen, Carolan ja Tamara Lundin tulkitsemista kipaleista.

On hyvät mahdollisuudet, että klassikkoesiintyjien ja klassikkobiisien illasta tulee klassikko sen kokeneiden keskuudessa.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
M: 19.00
Maustetytöt x Agents: 20.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • su 4.9.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  42 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa