Minyo Crusaders, BCUC

Tapahtuman esittely

Groove on lanka, jolla japanilainen Minyo Crusaders ompelee yhteen etiopialaisjazzia, skata, cumbiaa ja thaipoppia. Monivärisen kokonaisuuden pohjana toimii kuitenkin perinteinen japanilainen kansanmusiikki, min’yō, jota on laulettu niin arjessa ja juhlassa, työn rytmittäjänä ja rituaalitarkoituksessa.

Kymmenpäinen bändi tunnetaan erityisen riehaannuttavasta livemenostaan. Kuulija ei ehkä tiedä, milloin kokoonpano laulaa Japanin pienimmästä linnusta ja milloin esivanhempien hengistä, mutta se tietää tärkeimmän: Minyo Crusadersin kutomasta musiikillisesta kankaasta saa hurjan tanssimekon ja Huvilan penkit on siivottu pois tieltä. 

Illan avaa eteläafrikkalainen BCUC eli Bantu Continua Uhuru Consciousness. Seitsemänhenkinen kokoonpano hengästyttää hengellis-fyysisellä pirskemusiikillaan, jonka bassolinjat pakottavat liikkumaan.

Lisätiedot:

Ovet: 18.30
BCUC: 20.00
Minyo Crusaders: 21.45

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 19.8.2022 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  37 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa