Paperi T, pehmoaino

Tapahtuman esittely

Huvilan lavalla nähdään kaksi toisiaan suuresti arvostavaa Emma-palkittua artistia, joista toinen julkaisee viiden vuoden tauon jälkeen uuden albumin ja toinen valmistelee debyyttilevyään.

Palkittu helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija Paperi T palasi parrasvaloihin toukokuussa julkaistulla kolmannella soololevyllään Joka päivä jotain katoaa. Uransa kulttimainetta nauttivassa hiphop-yhtye Ruger Hauerissa aloittanut artisti julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Malarian pelko vuonna 2015. Levy myi platinaa ja nousi maan virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin 2016 kahdella Emma-patsaalla (Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop) sekä arvostetulla Teosto-palkinnolla. Samana vuonna julkaistiin myös ennätysmääriä myynyt Post Alfa -runoteos, joka oli ehdolla Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi. 

Paperi T:n toinen sooloalbumi Kaikki On Hyvin (2018) myi kultaa ja debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä viihtyen listalla yhteensä 22 viikkoa. Vuonna 2020 julkaistiin Paperi T:n ja Khidin yhteisalbumi HBD RIP, joka ylsi virallisen albumilistan sijalle kaksi.

Soolouransa aikana Paperi T:n tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 47 miljoonaa kuuntelua. Uransa aikana artisti on toiminut laaja-alaisesti taiteen kentällä: Paperi T on tehnyt yhteistyötä muun muassa Lauri Porran, Pekka Kuusiston ja Paavoharjun kanssa, ja vuonna 2020 hän toteutti yhteisteoksen maailmankuulun taiteilijaduon Elmgreen & Dragsetin kanssa Emma-museossa.

Illan avaa persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino, joka on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi Suomen suurimmista musiikki-ilmiöistä. Tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden alternative- ja Vuoden tulokas -palkinnot voittanut pehmoaino nousi keväällä albumilistan kärkeen EP:llään kaukana kotoa ja singlelistan kärkeen kappaleella haluun takas mun perhoset.

Pehmoaino työstää tällä hetkellä tulevaa debyyttialbumiaan, jonka ensimmäinen singlejulkaisu on jo viime kesän keikoilla suosikiksi noussut sisko älä pelkää

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja-lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. Pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi tai kokeilunhalu ja lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. 

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
pehmoaino 19.00
Paperi T: 20.45

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 25.8.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  36 € (Lippu.fi)

  Loppuunmyyty

Sinua saattaa kiinnostaa