Patricia Kopatchinskaja & Il Giardino Armonico

Tapahtuman esittely

Patricia Kopatchinskajaa ei tulla katsomaan ainoastaan hänen mittavien viulistintaitojensa takia. Kopatchinskajan esitykset ovat täynnä ilmaisuvoimaista energiaa ja lähes tanssillista liikettä. Toisinaan taiteilija esiintyy paljasjaloin mutta aina voimakkaasti eläytyen.

Musiikkitalon konsertissa Kopatchinskaja saa seikkailutoverin kapellimestari Giovanni Antoninin johtamasta, Euroopan parhaisiin lukeutuvasta barokkiorkesterista Il Giardino Armonicosta. Kopatchinskaja ja orkesteri soittavat limittäin Vivaldia ja italialaisia nykysäveltäjiä, joita he ovat myös levyttäneet yhdessä. Arvostettu Gramophone-musiikkijulkaisu kutsui levytyksen Vivaldi-konserttoja “sähköisiksi, tyyliltään ekstroverteiksi esityksiksi”.

Kokoonpanon esityksissä aistiikin pelottomuutta. Kopatchinskaja on riskinottaja, ja kuulijakin ottaa konsertissa riskin tempautua mukaan hurjan soiton tunnelmaan.

Esiintyjät:

Il Giardino Armonico
Giovanni Antonini, kapellimestari
Patricia Kopatchinskaja, viulu

Yhteistyössä:

Jane ja Aatos Erkon säätiö

Kategoriat

Musiikki

Kartta

Esteettömyys

Musiikkitalo on liikkumisesteetön.

Musiikkitalon infosta voi lainata pyörätuolia.

Esteettömiä WC-tiloja löytyy talon jokaisesta kerroksesta.

Liikkumisesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat  Q-Park Finlandia pysäköintihallin alimmalla tasolla, josta on hissiyhteys Musiikkitalon pääaulaan.

Liikuntaesteisten saattoliikenne: Invataksit voivat Kansalaistorin kunnostustöiden ajan noutaa ja jättää asiakkaansa Musiikkitalon Mannerheimintien puoleiselle pääsisäänkäynnille.

Saavutettavuustiedot Musiikkitalon sivuilla »

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • to 1.9.2022

  • Kesto: 2 h, väliaika

 • Osoite:

  Musiikkitalo, Konserttisali
  Mannerheimintie 13 A
  00100 Helsinki

 • Liput:

  27–82 € / 28,5–62 € (Ticketmaster)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa