Perturbator Reckless Love plays Turborider Special Set

Tapahtuman esittely

Ranskalainen Perturbator, eli James Kent, on yksi tämän hetken arvostetuimmista  sythwave-artisteista. Black metal -kitaristina uransa aloittanut Kent yhdistää tummanpuhuvaan ja vastustamattomasti eteenpän rullaavaan elektroniseen musiikiinsa retrofuturistisia kaikuja 80-luvun kauhu- ja science fiction -elokuvista, post- ja cyberpunkista sekä goottirockista. Perturbatorin painava ja kiehtovan nihilistinen tutkimusmatka tulevaisuuden maailmoihin kertoo ihmiskunnan vääjäämättömästä tuhosta, mutta ennen sitä on luvassa lukuisia loppuunmyytyjä konserttisaleja ympäri maailman.

Ennen Perturbatoria oman näkemyksensä retrofuturismista tarjoilee aiemmin glamrock-yhtyeenäkin tunnettu Reckless Love, joka vuoden 2022 pitkäsoitollaan Turborider sukelsi syvälle sythwaven maailmaan. Huvilassa kuullaan Turboriderin yli miljoonan striimanneet helmet ja paljon muuta.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Reckless Love plays Turborider: 19.00
Perturbator: 20.30

Seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 18.8.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  48 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa