Robert Finley, Jerron Blind Boy Paxton

Tapahtuman esittely

Louisianalaisesta Robert Finleystä kiertää monenlaista tarinaa. Osa niistä on inspiraatiopitoisia: Finley osti ensimmäisen kitaransa 11-vuotiaana, rahoilla, jotka hän sai uusia kenkiä varten. Osa tarinoista on riipaisevia: Finley menetti näkönsä ja sitä myötä puusepän työnsä. Talokin paloi.

Huvilan lavalla kirjoitetaan kuitenkin toisenlaista tarinaa. Se kertoo käärmeennahkabuutseihin, kultaiseen vyönsolkeen ja nahkahousuihin pukeutuvasta rootsrokkikukosta ja armoitetusta laulajasta, joka vuoroin kehrää ja vuoroin kynsii viettelevällä äänellään. “Paras elossa oleva soullaulaja”, kuten Dan Auerbach toteaa. Auerbach tietää, mistä puhuu, sillä hän on tuottanut kypsässä 60 vuoden iässä musiikkiuralle ponnistaneen Finleyn viime vuonna ilmestyneen levyn Sharecropper’s Son sekä 2017 ilmestyneen Going’ Platinumin.

Illan avaa Jerron Blind Boy Paxton. Los Angelesin South Centralissa kasvaneelle multi-instrumentalistille poikavuosien soundtrackin tarjosivat kreoli- ja cajun-yhteisöjen musiikki sekä kotona soinut blues. Banjosta kitaraan ja kitarasta pianoon sujuvasti vaihtava Paxton edustaa menneestä ammentavaa mutta elävää musiikkikulttuuria.

Lisätiedot:

Ovet: 18.30
Jerron Blind Boy Paxton: 20.00
Robert Finley: 21.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Invalidipysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä).
-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 20.8.2022 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  37 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa