SANNIVERSARY Rosa Coste

Tapahtuman esittely

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI on yksi suosituimpia pop-artisteja Suomessa. Huvilassa SANNI juhlistaa huikeaa uraansa kahdella intiimillä SANNIVERSARY-konsertilla, joissa kuullaan hittejä vilisevä läpileikkaus artistin tuotantoon. Toinen konserteista on ikärajaton.

Maamme seuratuimpiin ja kuunnelluimpiin artisteihin jo vuosikymmenen ajan kuulunut SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan, jotka nostavat artistin kerta toisensa jälkeen suoratoistopalveluiden ja radiolistojen kärkisijoille. SANNI on arvostettu ja palkittu biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella muun muassa Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. 

Artistin rakastettu hitti 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa ja Että mitähän vittua rikkoi vuonna 2016 päivittäisen striimiennätyksen Spotifyssa yli 340 000 striimillä. Ennätyksiä niin radio- kuin Spotify-listoilla takoneen SANNIn kaikki neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa. 

Viime vuoden toukokuussa julkaistun kultaa striimanneen Kesken-EP:n jälkeen SANNI on valmistellut viidennettä studioalbumiaan, jonka teossa artisti on ottanut kirjoittamisen lisäksi myös ensimmäistä kertaa tuottajan roolin.

Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI nähtiin omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan vuonna 2018.

Ennen Sannia lavalla nähdään modernin positiivinen ja kovassa nosteessa oleva R&B-artisti Rosa Coste. Rovaniemellä kasvanut artisti palkittiin 2021 Indie Awards -gaalassa Vuoden tulokas- ja Vuoden kappale -palkinnoilla.

Lisätiedot:

Ikärajaton konsertti (ei anniskelua):
Ovet: 13.00
Rosa Coste: 13.30
SANNIVERSARY: 14.30

Iltakonsertti, K-18:
Ovet: 17.30
Rosa Coste: 19.00
SANNIVERSARY: 20.30

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 2.9.2023 13:30

  • la 2.9.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  42 / 52 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa