Scandinavian Music Group & Ikuiset ystävät

Kuva: Pietari Purovaara

Tapahtuman esittely

Rakastettu Scandinavian Music Group on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Yhdeksän studioalbumia julkaissut yhtye ammentaa voimansa elämänmittaisista ystävyyssuhteista ja yhteisestä halusta luoda aina jotain uutta. Lopputuloksena on ollut pitkä ura, jonka aikana Scandinavian Music Group on kulkenut viileän kitararockin kautta folk-lauluihin ja jatkanut sitten eleganttiin taidepoppiin. Yhtyeen musiikin ytimessä ovat kuitenkin aina pysyneet kitaristi Joel Melasniemen melodiat ja solisti Terhi Kokkosen sanoitukset, joista kuulija ei voi erehtyä.

Huvilan väliajallisessa konsertissaan Scandinavian Music Group esittää syväluotaavan katsauksen uraansa. Normaalisti seitsemänhenkinen yhtye laajentuu Huvilan keikkaa varten nimekkäistä huippumuusikkoystävistä kootulla Ikuiset ystävät -kokoonpanolla, jossa soittavat Suomen huippupuhaltajiin lukeutuvat Linda Fredriksson, Pepa Päivinen, Pope Puolitaival ja Marko Portin.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Scandinavian Music Group & Ikuiset ystävät: 19.00,
konsertissa on väliaika

Osittain seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja.
Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • su 3.9.2023 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  46 € (Lippu.fi)

  Loppuunmyyty

Sinua saattaa kiinnostaa