Under the Sun

Kuva: Andra Sarenius

Tapahtuman esittely

Huom! To 3.8. tapahtuma siirtyy maanantaille 7.8. huonon sään vuoksi.

Under the Sun tuo kahtena elokuisena iltana Huvilanrantaan monipuolisen kattauksen sateenkaarevia dj:tä ja artisteja. Yhdistelemällä uusia lupauksia ja vakiintuneempia tekijöitä tarjoamme vaihtoehdon yhä hyvin valkoiselle ja heteronormatiiviselle klubiscenelle. Terassille on vapaa pääsy ja tyyli on genre- ja genderfluid eli tule avoimin mielin nauttimaan auringosta! 

Aikataulu:

7.8.
18-19 Donna Cummer
19-20 12 Months of pride x Varis (live saxophone set)
20-21 AVOAX
21-22 Dj MOJO

10.8.
18-19 12 Months of Pride
19-20 Jopo Simeon K
20-21 Suva
21-22 Yalla-Collective

Artistiesittelyt:

Donna Cummer
Pitkäaikainen diskoentusiasti, jonka intohimo on rumpukonevetoisessa 1980-luvun alun diskossa. Lähes kymmenen vuotta soittanut DJ pitää tällä hetkellä mm.  Kutudisko-klubia.

Varis
Varis on discohumaaninen saksofonisti, jonka tunnistaa nahkahousuista ja lainehtivista lanteista!

12 Months of Pride
MYÖS- ja Liquid<3 -kollektiiveista tuttu 12 Months of Pride on tanssittanut sateenkaarikansaa jo puoli vuosikymmentä. Tämä DJ, promoottori ja bileaktivisti on tunnettu hilpeästä soundistaan, rapsakoista pop-remixeistään ja työstään turvallisempien klubitilojen kanssa. 3.8. hän yhdistää voimansa Variksen kanssa ja tarjoilee house-biittejä Variksen saksofonin säestyksellä.

AVOAX
AVOAX soittaa Afrobeatia ja Neoperrexia tarjoillen lattarisoundia. Hän soittaa pääasiassa femme-artistien tuottamaa musiikkia, tarvoitteenaan luoda turvallisempi ja antipatriarkaalisempi tunnelma tanssilattialle.

DJ MOJO
DJ MOJO on helsinkiläinen DJ ja artisti. Sykähdyttävät soundit, intiimit rytmit ja onnellisuuden ajojahti muodostavat sykkivän ja sensuaalisen äänimaailman hänen seteissään. Suhteellisen tuore nimi on jo muutaman vuoden sisällä soittanut mm. Club Kaikussa, lukuisissa diy-bileissä ja Ääniwallissa.

Jopo Simeon K
Jopo Simeon K on yksi tunnistettavimmista persoonista Helsingin yöelämässä. Menneiden vuosikymmenten alakulttuurit – erityisesti taide-, yöelämä- ja queer-kulttuuri suurena inspiraation lähteenään, Jopo on onnistunut luomaan itselleen vankan jalansijan Helsingin yöelämän sykkeessä. Samat inspiraation lähteet kuuluvat myös Jopon DJ-settien musiikkivalinnoissa. Keikoilla voi kuulla sekä 1980-luvun diskoartistien hittejä ja b-puolia että nykyaikaista kokeilevampaa klubisoundia maailman eri kolkista. Genrestä huolimatta, tarttuvat rytmit ei koskaan Jopon seteistä unohdu. High energy on the dancefloor, high energy behind the decks!

Suva
Suvalla on sydän täynnä rakkautta musiikkia kohtaan ja yli 25-vuotta kokemusta laulajana ja muusikkona. Hänen tavoitteinaan on luoda ja juhlistaa inklusiivisia ja queereille suunnattuja klubitiloja, ja tarjoilla sielukkaita biisejä erityisesti queereille ja marginalisoiduissa kehoissa oleville ihmisille. Viimeiset kolme vuotta Suva on myös hostannut Ida-radiolla ilmestyvää “Suvan Säkeet” nimistä ohjelmaa.

Yalla Collective
Helsinkiläinen Yalla-kollektiivi soittaa soundeja Mena-alueelta (Lähi-idästä ja Pohjois Afrikasta). Heidän iloinen miksaamistyylinsä ja juurensa juhliminen luovat ekstaattisen ilmapiirin joka ravistelee sekä paikallista bilesceneä, että yleisöä. Yalla!

Helsinki based Yalla collective plays sounds from the Mena region (Middle east and North Africa) with joyous mixing and celebration creating an ecstatic atmosphere that shakens up the local party scene as well as anyone in the crowd. Yalla!

Huom: noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita.
1. Älä oleta (esim, sukupuolta, seksuaalisuutta).
2. Emme hyväksy syrjivää käytöstä.
3. Kunnioita muita vieraita. Ei tarvitse kuitenkaan jännittää! Virheitä ja väärinymmärryksiä sattuu kaikille. Tärkeintä on kuunnella palautetta ja pyytää tarvittaessa anteeksi.
4. Anna DJ:lle työrauha

Kategoriat

Huvilanranta

Kartta

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • ma 7.8.2023 18:00–22:00

  • to 10.8.2023 18:00–22:00

 • Osoite:

  Huvilanranta
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  Tapahtuma on maksuton

Sinua saattaa kiinnostaa