Vesta Arppa

Tapahtuman esittely

Vestalla on pistämätön taito raamittaa tunteita, niitä monimutkaisiakin. Viime vuonna julkaistuista singleistä Periodi soi murheen melodiaa ja Ei yksin tarvii uskaltaa hehkuu toiveikkuutta. Helmikuun lopussa julkaistu Juttele mulle taas tavoittaa jotain ystävyydestä ja kuulluksi tulemisen tunteesta. Vaikka Vestan kappaleet eivät väistä vaikeuttakaan, niistä löytyy aina tarttumapintaa. Ne tarjoavat kumppanin niin itkulle kuin seikkailulle.

Artistin taito ilmeni jo neljän vuoden takaisella ja läpikiitetyllä esikoislevyllä, jonka jälkeen Helsingin Sanomat julisti Vestan olevan “parasta, mitä valtavirtapopissa tällä hetkellä tapahtuu”. Artisti lunastaa paikkansa uudelleen, kun hän julkaisee maaliskuussa toisen pitkäsoittonsa.

Vestaa ennen lavalla nähdään folkpopin ja rockin rajamailla liikkuva Arppa. Aaro Airolan luotsaaman bändin viime vuonna julkaistu kakkosalbumi on toukokuisessa Emma Gaalassa ehdolla peräti kolmessa kategoriassa: Paras rock, Vuoden tulokas ja Kriitikoiden valinta.

Lisätiedot:

Ovet: 18.30
Arppa: 20.00
Vesta: 21.30

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 2.9.2022 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  32 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa