VUM x Huvila

Tapahtuman esittely

Kaksi helsinkiläistä bileinstituutiota kohtaa, kun VUM eli Vallila Underground Movement asettuu yhden illan ajaksi Huvilaan. Siinä missä Huvila on kaupunkifestareiden klassikko, VUM on modernin klubikulttuurin edelläkävijä.

Osallistuja saa parhaat palat molemmista. Huvila tarjoaa rantamaiseman ja sykkivän teltan, ja VUM tuo iltaan tinkimättömän musiikkitajunsa sekä hypnoottisen klubifiiliksen. Kansainvälisiltä kentiltä tapahtumassa kuullaan aktiivisena deejiinä ja remiksaajana tunnettua saksalaista Gerd Jansonia. Arvostetun Running Back -levymerkkinsä peräsimessä Janson on tasapainoillut ajankohtaisen ja perinnetietoisen välillä onnistuneesti jo kahden vuosikymmenen ajan. Illan toinen ulkomaalaisesiintyjä on haitilais-kanadalainen Gayance, jonka seteissä kuuluvat sekä karibialaiset juuret että vaikutteet Lontoon, Detroitin ja New Yorkin tanssimusiikkikulttuureista.

Esiintymässä nähdään myös kotimaisia kärkinimiä VUMin isähahmosta Lil Tonysta ja kansainvälisesti kenties tunnetuimmasta alan suomalaisartistista Jori Hulkkosesta teknokasvo Antti Saloseen sekä tuoreeseen Irma & Helmz -kaksikkoon.

Klubitus alkaa Huvilassa jo varhain iltapäivällä ja jatkuu pitkälle iltaan. Innokkaimmat voivat matkata jatkobileisiin VUMin kotikentälle Vallilan teollisuusalueelle – tai jäädä kuivattamaan hikeään Huvilanrantaan.

Esiintyjät:

15–16 Lil Tony (FI)
16–17 Jori Hulkkonen (FI)
17–18 Irma & Helmz (FI)
18–19.30 Gayance (CA)
19.30–20.30 Antti Salonen (FI)
20.30–22 Gerd Janson (GE)

Lisätiedot:

Ovilipunmyynti Huvilalla klo 15 alkaen:
klo 15–17: 7 €
klo 17–19:  12 €
klo 19–: 17 €

VUM x Huvila -lipulla pääsee Ääniwallin jatkoille puoleen hintaan. Liput jatkoille myydään Ääniwallin ovelta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 21.8.2022 // 15:00–22:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  12–17 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa