Wigwam Experience Plays Nuclear Nightclub

Kuva: Kari Hatakka

Tapahtuman esittely

Vuonna 1968 perustettu Wigwam oli yksi suomalaisen rockin merkittävimmistä yhtyeistä 1970-luvulla. Wigwam niitti mainetta aikanaan myös ulkomailla ja yhtye on säilyttänyt kulttimaineensa ja suosionsa aina tähän päivään saakka. 

Monimutkaisesta ja kunnianhimoisesta progressiivisesta rockista ja myöhemmin yksinkertaisemmasta taiderockista tunnetun yhtyeen jäsenet soittavat Wigwam Experience -kokoonpanolla Huvilassa vuoden 1975 klassikkoalbuminsa Nuclear Nightclub kokonaisuudessaan. Nuclear Nightclub voitti Yleisradion äänestyksen kaikkien aikojen merkittävimpänä suomalaislevynä ja Soundi-lehden kriitikoiden äänestyksessä levy listattiin kaikkien aikojen toiseksi parhaaksi suomalaislevyksi. Menestysalbumin tuottajana toimi ensikertalainen Pave Maijanen.

Wigwam Experience on vaikuttava sekoitus eri aikakausien Wigwamia. Yhtyeessä soittavat Wigwamiin heti kesällä 1969 liittynyt ja neljällä ensimmäisellä studioalbumilla erittäin tärkeässä roolissa ollut kosketinsoittaja Jukka Gustavson sekä Wigwamin vuonna 1974 syntynyttä “uutta kokoonpanoa” tähdittänyt kitaristi Pekka “Rekku” Rechardt. Yhtyeen täydentävät kosketinsoittaja Esa Kotilainen, joka on soittanut muun muassa Wigwamin Titans Wheel ja Some Several Moons -albumeilla, Wigwam Revisitedissä vieraillut ja Baddingin taustabändissäkin bassoa soittanut Janne Brunberg, sekä vuoden 1991 reunionin myötä Wigwamiin liittynyt rumpali Jan Noponen.

Konsertin ensimmäisessä osassa Wigwam Experience soittaa Nuclear Nightclub -albumin kokonaisuudessaan ja toisessa osassa yhtye soittaa muita klassikkokappaleitaan.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Wigwam Experience Plays Nuclear Nightclub: 19.00

Konsertissa on väliaika

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Invalidipysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä).
-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • to 25.8.2022 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  42 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa