Yona & Tapiola Sinfonietta

Kuva: Veikko Kähkönen

Tapahtuman esittely

Laulaja-lauluntekijä Yonan ja Espoon kaupunginorkesteri Tapiola Sinfoniettan yhteismusisointi sisältää paradoksin. Yonaa on harvoin kuultu yhtä haavoittuvaisena kuin viime vuonna ilmestyneellä, läpikehutulla kahdeksannella levyllään Uni johon herään. Samalla häntä ei ole koskaan kuultu yhtä voimakkaana, kiitos sinfoniaanisten sovitusten ja massiivisen orkesterin.

Huvila on tänä kesänä ainoa paikka todistaa Yonan ja Tapiola Sinfoniettan yhteistä keikkaa. Kokoonpano on esiintynyt Helsingissä ainoastaan kerran aikaisemmin, ja silloin loppuunmyydyn Musiikkitalon yleisö aplodeerasi seisten.

Toinen paradoksi onkin se, kuinka Yonan herkkä ilmaisu vetää niin voimakkaasti mukaansa ja hauraus kääntyy hurmokseksi. Siinä auttavat Tapiola Sinfoniettan taitavat muusikot, jotka säestävät Yonaa paitsi uusimman levyn kappaleissa myös muissa valikoiduissa paloissa artistin uralta. Orkesteria johtaa Taavi Oramo.

Esiintyjät:

Yona
Tapiola Sinfonietta
Taavi Oramo, kapellimestari

Lisätiedot:

Ovet: 18.30
Yona & Tapiola Sinfonietta: 20.00
Konsertissa on väliaika

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 27.8.2022 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Liput:

  47 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa