Siirry sisältöön

Hae korttelikonserttia pihallesi

Helsingin juhlaviikkojen korttelikonsertit tuovat taiteen kaikkialle kaupunkiin ja siirtävät näyttämön sinne missä sinäkin olet.

Yllätykselliset pihakeikat mahdollistavat kotoisan taide-elämyksen koko pihapiirille lauantaina ja sunnuntaina 4.–5.9.2021. Etsimme erilaisia keikkapaikkoja ympäri Helsinkiä. Jugendista betonibrutalismiin, kaikki kaupungin pihapiirit ovat tervetulleita osallistumaan avoimeen hakuun!

Koe ainutlaatuinen esitys turvallisesta vip-aitiosta eli oman kodin ikkunasta tai parvekkeelta katsottuna ja ilahduta naapurisi vaikkapa kesäisillä soneteilla tai tanssilla. Jokaiselle pihalle tuodaan laadukas, koko perheelle sopiva ja melutasoltaan maltillinen esitys kotimaiselta ammattitaiteilijalta tai -ryhmältä. Musiikkiesitykset ja/tai esittävän taiteen elämykset kestävät noin 20 minuuttia ja tapahtuvat klo 12–20 välisenä aikana.

Sisäpihojen ilmoittautumislomake aukeaa 9.6. ja sulkeutuu 13.7. Valitsemme pihat heti sopivien löytyessä, toimi siis nopeasti! Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 6.8.

Hae mukaan juhlahuminaan täyttämällä alla oleva lomake!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: pihat@helsinkifestival.fi

Korttelikonsertit järjestetään yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa.