Media

Kuvat ja taustamateriaalit

Kuva- ja tekstipankin materiaali on vapaasti käytettävissä Helsingin juhlaviikkoja koskevan uutisen, artikkelin, sosiaalisen median julkaisun tai muun toimituksellisen aineiston yhteydessä. Materiaalia ei kuitenkaan saa muunnella. Muistathan mainita valokuvaaja ja Helsingin juhlaviikot materiaalin lähteenä. Kuvien mahdollisesta kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen Juhlaviikkojen viestinnän ja kuvaajan kanssa. Käyttäjätunnuksen saat pyytämällä osoitteesta tiedotus@helsinkifestival.fi.

Pressipankkiin»

Akkreditointi Juhlaviikkojen tapahtumiin

Aikataulut ja linkit median akkreditoitumiseen Helsingin juhlaviikkojen tapahtumiin löydät näiltä sivuilta. Akkreditoimme ensisijaisesti festivaalille työtehtäviin tulevat henkilöt, joten toivomme myös työtehtäväkuvausta. Mikäli olet freelancer, ilmoitathan ystävällisesti taho/tahot joille olet juttuja tekemässä.

Kuvaamisesta tulee aina sopia erikseen ja etukäteen Juhlaviikkojen viestinnän kanssa. Huomioithan, että kuvauslupia myönnetään lähinnä Huvila-telttaan. Muissa konserteissa ja esityksissä kuvaaminen ei pääsääntöisesti ole mahdollista.

 

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Laura Gottleben, puh. +358 50 468 7243
e-mail: laura.gottleben@helsinkifestival.fi