Media

Kuvat ja taustamateriaalit

Kuva- ja tekstipankin materiaali on vapaasti käytettävissä Helsingin juhlaviikkoja koskevan uutisen, artikkelin, sosiaalisen median julkaisun tai muun toimituksellisen aineiston yhteydessä. Materiaalia ei kuitenkaan saa muunnella. Muista mainita valokuvaaja ja Helsingin juhlaviikot materiaalin lähteenä. Kuvien mahdollisesta kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen Juhlaviikkojen viestinnän ja kuvaajan kanssa. Käyttäjätunnuksen saat pyytämällä osoitteesta tiedotus@helsinkifestival.fi.

Pressipankkiin»

Akkreditointi Juhlaviikkojen tapahtumiin

Median akkreditointi Helsingin juhlaviikoille 2019 käynnistyy kesäkuussa tämän sivun kautta. Lähetämme vastaukset annettuihin sähköpostiosoitteisiin (henkilön omaan ja esimiehen sähköpostiosoitteeseen) elokuun alkuun mennessä.

Akkreditoimme ainoastaan festivaalille työtehtäviin tulevat henkilöt, joten toivomme myös työtehtäväkuvausta. Mikäli olet freelancer, ilmoita taho/tahot joille olet juttuja tekemässä.

Kuvaamisesta tulee aina sopia etukäteen ja erikseen Juhlaviikkojen viestinnän kanssa. Huomioithan, että kuvauslupia myönnetään lähinnä Huvila-telttaan. Muissa konserteissa ja esityksissä kuvaaminen ei pääsääntöisesti ole mahdollista.

Lisätietoja

Vastaava tiedottaja Laura Gottleben, puh. +358 50 468 7243,
e-mail: laura.gottleben@helsinkifestival.fi