Lasten jamit

Mimmit, FlipFlop, Maukka & Väykkä, OP:n Hipot

Koko perheen kaikille avoin konserttikokonaisuus Lasten jamit järjestetään Helsingin juhlaviikonloppuna lauantaina 22.8 klo 10.30. Konsertti nähdään HS Lasten uutisten suorana lähetyksenä osoitteissa hs.fi/lastenuutiset ja helsinkifestival.fi. Mukana menossa lasten suosikkiartistit Mimmit, FlipFlop, Maukka ja Väykkä sekä OP:n Hipot. Lasten jamit -lähetys tukiviitotaan.

Mimmien konsertit ovat riemastuttava kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Mimmejä säestää huippumuusikoista koottu bändi. Vauhdikkaat Mimmit tempaavat myös katsojat mukaan tanssimaan ja laulamaan.

FlipFlop on teatraalinen lastenmusiikkiyhtye, joka soittaa iloista ja vauhdikasta, mutta myös ajatuksia herättävää ja tunteikasta musiikkia. FlipFlop yhdistelee kappaleissaan erilaisia musiikkityylejä, tuloksena maittava soppa funkkia, kansanmusiikkia, jazzia ja rockia.

Maukka ja Väykkä, tuo mainio Timo Parvelan kirjoista tuttu kissa ja koira -kaksikko on täydellisissä jamifiiliksissä! Maukkana Lotta Kuusisto ja Väykkänä Paavo Kerosuo.

Mukana jammailemassa myös OP:n Hipot – ota vastaan Hippo Hop -tanssihaaste ja tule mukaan!

 

Yhteistyössä: