Wonderfeel Helsinki

Uusi klassisen musiikin festivaali Wonderfeel Helsinki järjestetään Lapinlahdessa 21.–23.8.2020
130 esiintyjää, 43 tuntia musiikkia, 5 lavaa

Wonderfeel Helsinki on uudenlainen klassisen musiikin tapahtuma, jossa yhdistyvät upea musiikki, rento festaritunnelma, monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta ja kiinnostava oheisohjelma. Kolmen päivän aikana kuullaan niin kamarimusiikin klassikoita kuin kiinnostavinta nykymusiikkia, koetaan yllättäviä kohtaamisia ja nautitaan luonnon rauhasta Lapinlahden puistoalueen vehreässä ympäristössä.

Wonderfeel-festivaalia on järjestetty vuodesta 2015 luonnon helmassa Amsterdamin liepeillä, missä tapahtuma on saavuttanut suursuosion. Helsingin juhlaviikoilla järjestettävä Wonderfeel Helsinki tuo ainutlaatuisen konseptin ensimmäistä kertaa Hollannin ulkopuolelle.

Konserteissa esiintyvät muiden muassa Anu Komsi, Castalian String Quartet, Tami Pohjola, Aki Rissanen Trio, Sergey Malov, Suomalainen barokkiorkesteri, Essi Höglund, Awake Percussion, Taavi Oramo, Elina Vähälä, Helsingin Kamarikuoro, Senja Rummukainen, defunensemble, Tytti Arola, Tölöläb & Elifantree, Jukka Perko sekä lastenorkesteri FlipFlop. Musiikin ohella tarjolla on puheohjelmaa, joogaa ja lastenohjelmaa.

Festivaalin koko ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Kolmen päivän Early Bird -liput nyt myynnissä Ticketmaster Suomen myyntikanavissa!

Lapinlahti

Lapinlahdenpolku 8

Lapinlahti
Liput käsittelykuluineen 114 € (3 päivää Early Bird)
Yhden päivän rannekkeet tulevat myyntiin myöhemmin

Alle 16-vuotiaat pääsevät festivaalille maksutta huoltajan seurassa.
Osta lippuja
Pe 21.8. – Su 23.8.