Steve Vai ja Egotrippi kohtaavat Tapiola Sinfoniettan Huvila-teltassa

11.4.2018

Maailman tunnetuimpiin sähkökitaristeihin lukeutuva Steve Vai palaa Suomeen ja esiintyy Helsingin juhlaviikoilla Huvila-teltassa 20. elokuuta.

Vai on pitkän uransa varrella soittanut rocksuuruuksien kanssa Frank Zappasta Whitesnakeen, voittanut lukuisia Grammyja ja myynyt yli 15 miljoonaa levyä. Genrerajoja surutta ylittävä Vai on viime vuosina säveltänyt erilaisille big band -kokoonpanoille ja hyödyntänyt projekteissaan klassisen musiikin orkestereita. Myös Huvila-teltassa on luvassa isoa soundia: Vai nousee lavalle lisämuusikoilla vahvistetun Tapiola Sinfoniettan kanssa. Vai vetää Juhlaviikoilla myös kitaratekniikoita esittelevän master classin.

Tapiola Sinfonietta nousee toisen kerran Huvilan lavalle yhdessä 25-vuotista taivaltaan juhlistavan Egotripin kanssa. Huvila-teltan konsertti tiistaina 28. elokuuta on Egotripin Aina matkalla jonnekin -juhlakiertueen ensimmäinen yhteisesiintyminen sinfoniaorkesterin kanssa. Suomalaisen popin mielenmaisemaa jo useamman vuosikymmenen värittänyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja ja on palkittu sekä kulta- ja platina-levyillä että useammalla Emma-patsaalla.

Steve Vai ja Lauri Porra Flyover Ensemble Huvilassa ma 20.8. klo 19 (liput käsittelykuluineen alk. 59 €) ja Master Class su 19.8. klo 16 (liput käsittelykuluineen alk. 28 €, yhteislippu alk. 76 €). Lipunmyynti konserttiin ja Master Classiin käynnistyy 25.4.

Egotrippi 25 v. & Tapiola Sinfonietta Huvilassa ti 28.8. klo 19 (liput käsittelykuluineen alk. 45,50 €).