Deerhoof, Circuit des Yeux

Introduktion till evenemang

Om en skara avantgarde-konstnärer stängde in sig i ett punkbands träningslokal för att skapa nya världar, kunde det vara Deerhoof som kommer ut – med en kaotisk, men vacker värld. Det är egentligen exakt vad det experimentella rockbandet gjorde när de spelade in sitt album, som släpptes i fjol. Amerikanska Deerhoof, som varit verksamt sedan 1994, stängde in sig i studion med två gitarrer, en bas och trummor, och producerade en skiva med rastlöst punkfunk, lekfulla sångmelodier och samhällelig kritik i de oslagbara popmelodiernas omfamning.

Det ansedda musikmediet Pitchfork har kallat Deerhoof för ”världens bästa band”. Huvilapubliken får ändå njuta av ett band som skapar den bästa möjliga världen vid varje spelning – med alldeles egna regler.

Kvällens inledande artist Circuit des Yeux vet också hur man bryter ner och bygger nya världar. Bakom artistnamnet är folk-experimenteraren Haley Fohr från Chicago, hennes mäktiga barytonröst och, under denna spelning, även ett fem personers liveband. 

Mer information:

Portarna: 17.30
Circuit des Yeux: 19.00
Deerhof: 20.30

Åldersgräns: 18

Kategorier

Huvila

Karta

Tillgänglighet

-Handikapparkering.
-Fri passage.
-Handikapptoalett.
-Antal rullstolsplatser/föreställning: 4 (vid behov fler beroende på kvällens program).
-Induktionsslinga.
-Salongerna har jordade eluttag.

Information om evenemang

 • Tid:

  • ons 24.8.2022 19:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Biljetter:

  32 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad