Goat Pekko Käppi K:H:H:L

Introduktion till evenemang

Det kan vara att Goat är en kult som försöker locka oskyldiga lyssnare till sina musikaliska ritualer. Bandet har själv kallat sina spelningar för ”samlande av själar” i intervjuer. Vissa källor vet ändå att berätta att Goat är ett musikerkollektiv som grundades i byn Korbilombolo i norra Sverige. Kollektivets medlemmar har växlat under åren. Det spelar egentligen ingen roll vilka som gömmer sig under huvorna, för det låter bra i alla fall.

Det svävar ändå en viss sorts mystik runt bandet, så enkelt plockar de spridda impulser och bildar en konsekvent musikalisk helhet av dem. Den uppmärksamma lyssnaren kan urskilja ekon av afrobeat, konstrock, heavy metal och folk i bandets musik. Ibland hörs en feminin röst över den hypnotiska musiken. Ibland drunknar melodin i brummandet av en elgitarr. Då lönar det sig att hålla i själen så den inte flyger iväg.

Mytologi är inte heller ett främmande fenomen för kvällens inledande artist Pekko Käppi & K:H:L:L. Stråkharpsolisten och bandet spelar folkrock med element från det mytiska förflutna: voodooblues, folksånger och populärmusikens buktningar.

Mer information:

Portarna: 18.30
Pekko Käppi & K:H:L:L: 20.00
Goat: 21.30

Åldersgräns: 18

Kategorier

Huvila

Karta

Tillgänglighet

-Handikapparkering.
-Fri passage.
-Handikapptoalett.
-Antal rullstolsplatser/föreställning: 4 (vid behov fler beroende på kvällens program).
-Induktionsslinga.
-Salongerna har jordade eluttag.

Information om evenemang

 • Tid:

  • fre 26.8.2022 20:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Biljetter:

  37 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad