Maustetytöt x Agents M

Introduktion till evenemang

Vad sitter bättre med ett melankoliskt hjärta och ett ölstop än riktiga klassikerlåtar? Nu får du njuta av Agents, verklighetsschlagerns pionjärer, tillsammans med folkets nya favorit Maustetytöt. De två bandens musik lämpar sig väl också för vilda kvällar med kompisgänget. Och den passar med mörka nätter och farväl till sommaren. Särskilt bra sitter musiken i Huvila, där alla dessa stämningar kan förenas.

De två världarna i Agents och Maustetytöt smälter samman till en fantastisk kombination. I bandens gemensamma universum dricker man Pirkka-öl, knäpper på vemodsgitarren, spelar lotto och bekänner sin kärlek. Under den gemensamma konserten får vi höra Agentslåtar i Maustetytöt-tolkning och Maustetytöt-låtar i nya arrangemang av Agents.

Klassikerkvällen inleds av Minja Koski, känd under artistnamnet M. Hennes fjärde album kommer ut i slutet av mars. På skivan finns schlagerhits från 1960-talet, bl.a. låtar tolkade av Laila Kinnunen, Carola och Tamara Lund.

Det är möjligt att klassikerbandens och klassikersångernas kväll blir en klassiker bland dem som får vara med och uppleva den.

Mer information:

Portarna: 17.30
M: 19.00
Maustetytöt x Agents: 20.30

Åldersgräns: 18

Kategorier

Huvila

Karta

Tillgänglighet

-Handikapparkering.
-Fri passage.
-Handikapptoalett.
-Antal rullstolsplatser/föreställning: 4 (vid behov fler beroende på kvällens program).
-Induktionsslinga.
-Salongerna har jordade eluttag.

Information om evenemang

 • Tid:

  • sön 4.9.2022 19:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Hakaniemi

 • Biljetter:

  42 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad