Nothing But Thieves Lake Jons

Introduktion till evenemang

Ett av dagens hetaste band inom den brittiska gitarrdrivna rocken kommer till Huvilatältet direkt från jättefestivalerna Reading och Leeds i sitt hemland, där de uppträder på huvudscenen tillsammans med bland annat The Killers.

Det energiska bandet med sina oemotståndliga popkrokar bildades 2012. I sitt hemland har Nothing But Thieves redan uppnått status som ett arenaband – bandets senaste albumturné avslutades med en jättekonsert på O2-arenan i London. Alla bandets tre album har nått tio-i-topp på den brittiska listan och deras många hittar, såsom Amsterdam, Sorry, Impossible och If I Get High, har streamats tiotals miljoner gånger på Spotify.

Huvilatältet sommaren 2023 är kanske sista chansen att uppleva Nothing But Thieves på en så intim spelningsplats, då bandet är på väg mot global superstjärnstatus.

Finländska Lake Jons, som spelar in musik för AntiFragile Music i New York, har sedan gruppen bildades 2014 skapat känslofullt stämningsladdad dreampop och indiemusik blandad med folktronica.

Mer information:

Portarna: 17.30
Lake Jons: 19.00
Nothing But Thieves: 20.30

Åldersgräns: 18

Kategorier

Huvila

Karta

Tillgänglighet

-Handikapparkering.
-Fri passage.
-Handikapptoalett.
-Antal rullstolsplatser/föreställning: 4 (vid behov fler beroende på kvällens program).
-Induktionsslinga.
-Salongerna har jordade eluttag.

Information om evenemang

 • Tid:

  • tis 29.8.2023 19:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Biljetter:

  67 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad