Patricia Kopatchinskaja & Il Giardino ArmonicoPatricia Kopatchinskaja & Il Giardino Armonico

Introduktion till evenemang

​​De som kommer för att se Patricia Kopatchinskaja lockas inte endast av hennes omätliga begåvning som violinist. Kopatchinskajas uppträdanden är fyllda av en uttrycksfull energi och dansliknande rörelse. Konstnären uppträder ibland barfota, men alltid med stor inlevelse.

I Musikhusets konsert får Kopatchinskaja en äventyrskamrat i en av Europas bästa barockorkestrar, Il Giardino Armonico, med Giovanni Antonini som dirigent. Kopatchinskaja och orkestern varvar Vivaldi med musik av moderna italienska kompositörer. De har även spelat in en skiva tillsammans. Det ansedda musikmagasinet Gramophone kallade skivans Vivaldikonserter för ”elektriska, stilmässigt extroverta framföranden”.

Ensemblens föreställningar präglas verkligt av en sorts oräddhet. Kopatchinskaja är inte rädd för att ta risker, och konsertens publik får också lov att ta risken att ryckas med i den intensiva musiken.

Il Giardino Armonico
Giovanni Antonini, dirigent
Patricia Kopatchinskaja, violin

I samarbete med:

Jane och Aatos Erkkos stiftelse

Kategorier

Musik

Karta

Tillgänglighet

Musikhuset är handikappanpassat.

Info lånar ut rullstolar.

Handikappanpassade toaletter finns på varje våningsplan.

Handikapparkering finns på nedersta planet i Q-Park Finlandias parkeringshall. Därifrån kommer man med hiss till Musikhusets huvudaula.

Handikapptransporter: invataxibilar och -bussar kan tills vidare hämta och lämna passagerare vid ingången mot Mannerheimvägen.

Mer information om tillgänglighet »

Information om evenemang

 • Tid:

  • tor 1.9.2022 19:00

  • Längd: 2 h, paus

 • Adress:

  Musikhuset, Konsertsalen
  Mannerheimintie 13 A
  00100 Helsinki

 • Biljetter:

  27–82 € / 28,5–62 € (Ticketmaster)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad