SANNIVERSARY Rosa Coste

Introduktion till evenemang

SANNI, som i år firar sitt 10-årsjubileum som artist, är en av Finlands mest populära popstjärnor. Artisten firar sin fantastiska karriär med två intima SANNIVERSARY-konserter i Huvilatältet, där publiken får höra ett urval hittar ur SANNIs produktion. Den ena konserten har ingen åldersgräns. 

I ett årtionde har SANNI hört till de artister i vårt land som har flest följare och lyssnare. Hon är känd för sina särpräglade texter och stora popmelodier, som gång på gång har gett artisten topplaceringar i streamningtjänster och på radions topplistor. SANNI är en uppskattad och prisbelönt låtskrivare som under sin karriär har uppmärksammats med flera utmärkelser, bland annat tre Emma-statyetter och föreningen Musiikkikustantajats pris för årets låt. 

Artistens populära låt 2080-luvulla var förra årtiondets mest spelade radiolåt i Finland, medan låten Että mitähän vittua slog det dagliga streamingrekordet i Spotify 2016 med mer än 340 000 streamningar. Utöver alla rekord på radions och Spotifys topplistor har SANNIS fyra album också sålt trippel- och dubbelplatina. 

Efter EP:n Kesken, som släpptes i maj i fjol och streamade guld, har SANNI arbetat på sitt femte studioalbum. På den nya skivan har artisten förutom att skriva låtarna för första gången också axlat rollen som producent.

SANNI är känd för sin energiska scenshow och gjorde en egen slutsåld spelning på Hartwall Arena 2018. 

Före Sanni får vi se R&B-artisten Rosa Coste inta scenen. Den modernt positiva och högaktuella artisten från Rovaniemi vann pris som Årets nykomling och för Årets låt vid Indie Awards-galan 2021.

Mer information:

Ingen åldersgräns:
portarna: 13.00
Rosa Coste: 13.30
SANNIVERSARY: 14.30

Åldersgräns 18:
portarna: 17.30
Rosa Coste: 19.00
SANNIVERSARY: 20.30

Kategorier

Huvila

Karta

Tillgänglighet

-Handikapparkering.
-Fri passage.
-Handikapptoalett.
-Antal rullstolsplatser/föreställning: 4 (vid behov fler beroende på kvällens program).
-Induktionsslinga.
-Salongerna har jordade eluttag.

Information om evenemang

 • Tid:

  • lör 2.9.2023 13:30

  • lör 2.9.2023 19:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Biljetter:

  42 / 52 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad