Atlas

Atlas är en föreställning för hela familjen som förenar modern cirkuskonst, animation och arkitektur och kombinerar Ilona Jänttis luftakrobati med Tuula Jekers projektioner. Den överraskande föreställningen målar upp en historia om att förstå och gestalta världen och visar hur riktningar och skalor förändras när något element befinner sig i ett oväntat läge. Samtidigt är Atlas en berättelse om förbiilande men betydelsefulla möten som sker än i rymden, än i havsdjupen.

Ilona Jäntti har bred erfarenhet av att arbeta med cirkuskonst, dans och teater i Finland och utomlands. Hon har varit residenskonstnär vid V&A Museum of Childhood i London och i Vinterträdgården i Helsingfors. Jäntti och arkitekten-animationskonstnären Tuula Jeker bildar tillsammans kollektivet Ilmatila (Luftrum).

Koncept, koreografi och uppträdande: Ilona Jäntti
Koncept, manus och animation: Tuula Jeker
Ljussättning: Kauri Klemelä
Ljudplanering: Saku Kämäräinen
Produktion: Ilmatila
Samproduktion: Helsingfors festspel
Sponsorer: Cirko – Centret för ny cirkus, Finska kulturfonden, Finlands kulturinstitut i New York, Centret för konstfrämjande, Samuel Hubers Konststiftelse
Samarbeta: Stoa

Stoa, Teatersalen

Åbohusvägen 1

BILJETTER

Förhandsbiljetter till Festspelen säljs av Ticketmaster Finland. Vi rekommenderar att biljetter köps endast via Helsingfors festspels officiella biljettförsäljningskanal Ticketmaster.

WEBBUTIK
www.ticketmaster.fi
I webbutiken kan du köpa en elektronisk eTicket som du antingen skriver ut själv eller visar vid dörren på din mobilskärm. I webbutiken kan du också boka biljetter som du löser ut i biljettbutiken. Du kan också beställa hem biljetter för leverans per post.

TELEFONTJÄNST
0600 10 800 (1,98 euro/min+lna) eller 0600 10 020 (6,79 euro/samtal+lna) (mån–lör 8–21, sön och helgdagar 10–18)

I telefontjänsten kan du boka biljetter. Du hämtar då biljetterna i biljettbutiken. Du kan också beställa biljetter för leverans per post, senast 30 dagar före evenemanget, och betala med faktura.

BILJETTBUTIKER
Adresser och öppettider
www.ticketmaster.fi
I biljettbutikerna kan du köpa biljetter och hämta biljetter som du bokat i webbutiken eller telefontjänsten.

SERVICEAVGIFTER
Festspelens biljettpriser inkluderar serviceavgiften (1–4 €/biljett beroende på biljettens pris).

AVGIFTER ENLIGT LEVERANSTYP
Utöver biljettpriset betalar kunden för leverans- och betalningssätt enligt eget val.

  • Biljettbokning 2,50 €/biljett (betalas när biljetten löses ut)
  • E-postbiljett från webbutiken (eTicket) 1,00 €/beställning
  • Postning 10 € (Finland)/40 € (utlandet)/beställning

SÅ HÄR KÖPER DU BILJETTER FÖRMÅNLIGAST
Det är förmånligast att köpa enskilda biljetter antingen i webbutiken (eTicket) eller direkt från biljettbutiken utan bokning. Kom ihåg att utnyttja rabatterna som omfattar nästan hela festspelsprogrammet! Obs! Rabatter beviljas inte överlappande.

TILLGÄNGLIGA PLATSER
Tillgängliga platser säljs i Ticketmasters telefontjänst och biljettbutikerna. Följeslagare till rörelsenedsatta kommer in gratis till evenemangen. Följeslagare behöver en egen biljett som kan begäras i samband med bokning av tillgänglig plats.

BILJETTFÖRSÄLJNING VID DÖRREN
Om det finns biljetter kvar att säljas vid dörren öppnar evenemangsplatsernas biljettkassor en timme innan evenemanget börjar.

KULTURSEDLAR
I Ticketmasters biljettbutiker kan du lösa ut biljetter mot kultursedlar. Kontrollera vilka betalmedel olika biljettbutiker godkänner på adressen www.ticketmaster.fi. Kultursedlar duger inte som betalning vid dörren.

Köpgräns gäller för vissa evenemang. Ändringar möjliga.