i(öö)Tanssi

klo 20:00–21:00
Lento Art Space, Siuntionkatu 3
performanssisisällätanssi

Lento Art Space tarjoaa taidekokemuksen Helsingin taiteiden yössä Alppilassa.

Taidetilassa toimiva tanssi- ja kuvataiteilija Heini Harjaluoma esittää Intuitiivisen Energiakanavoinnin lopputyönsä tanssiteoksen Taiteiden yönä.
Lopputyön tehtävänannon on kanavoinut Energiahuone Mariannessa opettaja Marianne Uimonen.

Kurittoman kriittisen, vakavan, vakavasti tarkan ja harkitsevan sielun barbaarisen pehmeä, urhoollisen herttainen ja sopimattoman hellä sekä voimakkaasti imelä, kohtuuttoman sokeroitu ja tyhjänpäiväisen sivistymätön, niskoitteleva ja omavaltainen tanssi.

”Tärkeintä on se, että kuuntelet sielua tanssiessasi. Eikä se ole suoritus tai täysin valmis koreografia, jotta sielun ohjaukselle on siinä tilaa. Onhan se nyt todella hoitavaa, kun virratat sinun sielunenergiaasi tanssiin. Raamit ovat ne, että sielusi pääsee kunnolla esiin ja jollain tavalla voitat itsesi. Toki se voi olla helppoakin, kun on oikea aika.” Marianne Uimonen

Heini Harjaluoma on opiskellut koulutusohjelmassa vuodesta 2014 alkaen henkisiä oppeja, tietoisuus- ja tunnetaitoja, älyllistä energiaa, energian käsittelyä, -tasoja ja -tekniikoita sekä somatiikkaa, tietoisuuden evoluutiota, sisäistä tilaa, uskontoja ja uskomista, minän harhaa, illuusiota ja valaistumista, korkeampia ulottuvuuksia ja yhteyttä korkeampaan.

Lopputyössään Harjaluoma käsittelee kokemisen keinoin miten tunnistaa oman uskon ja uskomattomuutensa ihmettelyn viitekehyksessä. Tavoitteena on sukeltaa rajallisuuden välinpitämättömyyden sekä vastuun rajattomuuden rajapintojen rakenteissa. Tutkimus on saanut inspiraationsa merkityksettömyydestä ja se tiivistyy taiteelliseen työhön esitystilanteessa dekonstruktoida merkityksellisen itseilmaisun syntyprosessi.

”Musta olis kiva, että tätä tulisi katsomaan ihmiset jotka ovat kriittisiä omaa taiteellista tai muuta työtään kohtaan ja ovat vakavoituneet taiteen, uskon tai uskomattomuuden äärellä.”
Heini Harjaluoma

Vapaa pääsy.