Kimchin yö

klo 15:00–21:00
SOLU / Biotaiteen seura, Luotsikatu 13
muu ohjelmaosallisturuoka & juomasisällä

Tule valmistamaan kimchiä*! Taiteiden yön kunniaksi Biotaiteen seura viettää Kimchin yötä. Illan aikana valmistetaan erilaisia kimchejä ja tutustutaan fermentoinnin ihmeelliseen maailmaan.

Raaka-aineet ja neuvot saat paikan päältä– sinun tarvitsee vain saapua paikalle purnukan kanssa ja loihtia unelmiesi kimchi, jonka saat illan päätteeksi viedä kotiin. Kimchin yön järjestävät Biotaiteen seura sekä Ferment Lab eli Andrew Gryf Paterson ja Agnieszka Pokrywka, jotka opastavat prosessissa.

Kimchin valmistuksen ohella saat kuulla myös Biotaiteen seuran tulevasta ohjelmasta. Syksyn aikana SOLU-tilassa järjestetään kiinnostavia näyttelyitä, taiteilijakeskusteluita, työpajoja ja muita tapahtumia, joihin on kaikkiin vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa!

*Kimchi on perinteinen korealainen lisuke, joka valmistetaan kiinankaalista hapattamalla ja maustetaan tyypillisimmin inkiväärillä, chilillä, valko- ja kevätsipulilla sekä kalakastikkeella.