Kuumaa, Paul Elias @ Tavastia-klubi

klo 20:00–23:30
Tavastia-klubi, Urho Kekkosen Katu 4-6
K-18musiikkisisällä

KUUMAA esiintyy Tavastia-Klubilla Taiteiden Yönä 15.8.

Kevät on tuonut tullessaan KUUMAAn omaa nimeään kantavan debyyttialbumin. Jo miljoonia striimejä keränneen albumin myötä myös keikkakunto on ihan uudella levelillä, ja se päästään todistamaan Tavastialla. Luvassa on kehon valtaava, jalkoja tärisyttävä kokemus niin musiikillisesti kuin visuaalisesti, joka avaa uuden puolen bändin voimakkuudesta ja herkkyydestä.

Illan avaa upea, helsinkiläinen laulaja/laulunkirjoittaja Paul Elias, joka rouheilla ja persoonallisilla kappaleillaan päästää kuulijan mukaan herkän nuoren miehen sielunmaisemaan. Monilahjakas Paul osaa täyttää isonkin lavan yksin kitaransa kanssa.

”Tästä tulee varmasti ikimuistoinen ilta. On kiva päästä Tavastialle meidän hyvän frendin Paul Eliaksen kanssa juuri Taiteiden yönä, joka on muodustunut perinteiseksi live-esiintymisten juhlapäiväksi” Bändin laulaja Johannes Brotherus kommentoi.

Ilta on Taiteiden Yön tapojen mukaisesti ilmainen kaikille, joten ota frendit messiin ja tulkaa näkemään tämä! Ja tuuttekin. Ja miksi ette tulisi?